De weddingplanner

Een weddingplanner is iemand die je kunt inhuren om de hele bruiloft voor jullie te regelen. Vaak is het ook mogelijk om alleen bepaalde onderdelen uit handen te geven zoals het ceremoniemeesterschap. De weddingplanner wordt vanaf het prille begin betrokken bij de organisatie van jullie bruiloft. Een weddingplanner bespaart jullie veel tijd.

Overweeg altijd een vrijblijvend kennismaking gesprek. Vrijblijvend betekent niet altijd kosteloos. Kijk en ervaar of je een klik hebt met deze weddingplanner. Vraag naar ervaring en referenties. Hoe lang is deze al als weddingplanner actief. Doet zij/hij dit alleen of is de weddingplanner in dienst van bijvoorbeeld een evenementenorganisatie? Wat gebeurd er als de weddingplanner ziek wordt? Is er iemand die het over kan nemen?

Waar moet een goede weddingplanner aan voldoen?

Een goede weddingplanner moet een soort duizendpoot zijn. Creatief, vindingrijk, goed kunnen organiseren, goed met mensen kunnen omgaan, zich kunnen inleven in anderen en dienstbaar zijn. De weddingplanner zorgt voor een draaiboek. Zij/hij kan ook advies geven over leveranciers en locaties en kan meedenken over de stijl of het thema van de bruiloft. Hij/zij moet rekening houden met het budget van het bruidspaar. Weddingplanner ben je niet zomaar daar gaat een goede opleiding aan vooraf. De BUPW is de branchevereniging van weddingplanners.

Wat kun je zelf doen?

  • Zorg dat jullie zelf al wat ideeën hebben over de dag.
  • Bepaal het totale budget.
  • Door wie worden de betalingen gedaan?
  • Geef het aantal gasten door.
  • Maak goede prijsafspraken met de weddingplanner.
  • Informeer hoe vaak en op welke manier jullie contact houden met elkaar.
  • Tot hoe laat duurt haar/zijn werkdag op de trouwdag zelf?
  • Wat zijn de kosten van de weddingplanner? Wordt dit berekent per uur, een vast tarief of is dat een percentage van het budget?

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord