Waar kan de freelance trouwambtenaar worden ingezet?

 • In een officiële trouwlocatie van jullie gemeente

  Een Babs kan in veel gevallen ook benoemd worden voor één dag in een andere gemeente. Dus als jullie willen trouwen in een officiële trouwlocatie van jullie eigen gemeente maar met een freelance trouwambtenaar is dat vaak wel mogelijk.

  Informeer bij jullie gemeente naar de kosten! Het is niet vanzelfsprekend dat de trouwkosten van de gemeente dan komen te vervallen. Daarnaast moet ook betaald worden voor de benoeming en komen de kosten van de freelance trouwambtenaar er ook nog bij.

 • In een gemeente naar keuze

  Jullie zijn niet verplicht om in het gemeentehuis, of een andere trouwlocatie van de gemeente waar je woont te trouwen.

  Het is alleen verplicht om bij de gemeente tijdens de ondertrouw vast te laten leggen in welke gemeente jullie willen trouwen.

 • In een niet officiële trouwlocatie

  Kies de locatie waar jullie altijd al van hebben gedroomd of die een hele speciale betekenis voor jullie heeft.

 • Trouwen op elke willekeurige dag is mogelijk dus ook op zondag

  Het is niet verplicht om te trouwen op een doordeweekse dag. Trouwen op zondag kan ook. Het is wel een kwestie van zoeken naar een trouwambtenaar die ook op zondag zijn/haar werk wil doen. Houd rekening met extra kosten in dit geval.

 • Kies het tijdstip

  Misschien willen jullie wel ’s avonds trouwen en aansluitend een knalfeest geven. Het voordeel is dat alle gasten die je eigenlijk alleen ’s avonds zou willen uitnodigen voor het huwelijksfeest nu ook getuigen zijn van jullie ja-woord.

 • In het buitenland

  Om in het buitenland te trouwen kost vaak veel geregel en papierwerk. Het is dus mogelijk om formeel in Nederland te trouwen en vervolgens het ceremoniële huwelijk met al jullie gasten in het buitenland te doen.

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord