Freelance trouwambtenaar | BABS

Gelukkig bestaan er ook heel veel goedwillende trouwambtenaren die er trots op zijn om homo’s in de echt te verbinden. Kies een trouwlocatie waar jullie je helemaal happy bij voelen en ga op zoek naar een freelance trouwambtenaar, BABS. Een freelance trouwambtenaar is een zelfstandig werkende trouwambtenaar. Dit is een beëdigd trouwambtenaar. BABS betekent Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Via een vrijblijvend gesprek komen jullie er achter of dit de persoon is met wie jullie een klik hebben. Je kunt vragen naar ervaring en referenties. Er is vaak veel meer mogelijk dan wanneer je gaat trouwen in het gemeentehuis. Denk daarbij ook aan andere tijden en trouwlocaties. Jullie zijn niet verplicht om te trouwen op een officiële trouwlocatie, dat kan op elke denkbare plek.

En misschien kan hij/zij jullie nog aan ideeën helpen of meedenken. Een goede freelance trouwambtenaar is in staat jullie een onvergetelijke trouwceremonie te laten meemaken. Dit aan de hand van een hele speciale , met jullie toestemming gemaakte toespraak of speech. Eigen invulling geven aan al jullie wensen. En omdat het werk van de trouwambtenaar hun dagelijkse werk is kan deze je vaak ook nog wel helpen aan bepaalde ideeën of vakmensen die jullie goed kunnen gebruiken.

Je kunt al in een vroegtijdig stadium een afspraak maken. Zoek op het internet naar freelance trouwambtenaren of zelfstandig trouwambtenaar. Informeer naar de kosten.

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord