Kosten bruiloft

Hoeveel gaat een bruiloft kosten, is een veel gestelde vraag. Helaas is daar alleen door jullie een antwoord op te geven. Het ligt er maar helemaal aan wat jullie zelf voor ogen hebben.

Willen jullie een mega bruiloft, met alles erop en eraan en heel veel gasten, dan hangt daar natuurlijk wel een prijskaartje aan. Een gemiddelde bruiloft kost tegenwoordig tussen de € 15.000,- en € 16.000,-. Laat je hierdoor niet afschrikken en maak een afweging wat voor jullie het belangrijkste is. Heel veel gasten en een knalfeest of een kleine en intieme bruiloft met alleen jullie naaste familie en vrienden. De grootste kosten zitten vaak in de trouw/feestlocatie, het diner, de feestavond en de huwelijksreis. Houd er rekening mee dat elke gast extra, ook extra kosten met zich meebrengt.

Tip

Jullie kunnen er ook voor kiezen om de dag vrij te houden en ’s avonds te trouwen met de hulp van een freelance trouwambtenaar op jullie favoriete trouwlocatie en aansluitend een feest te geven. Je bespaart dan op de receptie, het diner, drank, het gat in de dag, en vervoer van de ene locatie naar de andere. Het bruidsboeket, corsage en trouwringen zijn niet verplicht.

Het is verstandig om een aparte rekening te openen waarop jullie geld sparen voor de bruiloft. Ook eventuele giften van ouders kunnen daar naar toe. Houd bij de organisatie alleen rekening met jullie eigen wensen en doe geen buitensporige dingen omdat anderen dat misschien van jullie verwachten. Bedenk dat je het geld maar een keer uit kunt geven. Ga bij de bank niet rood staan om vervolgens na jullie huwelijk met schulden door het leven te moeten gaan.

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord