Bruiloft stijl

Kies de stijl die bij jullie past

Jullie komen al een heel eind in de organisatie van de bruiloft als jullie weten in welke stijl jullie bruiloft zal plaats vinden. Hoe weet je welke stijl bij jullie bruiloft past? Om jullie een eindje op weg te helpen kun je denken aan een van de volgende mogelijkheden.

Jaargetijden

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jaargetijden, lente, zomer, herfst of winter. Elk seizoen vraagt om andere kleuren en kleding.

Locatie

Ook de locatie bepaald de stijl. Trouwen en feesten in een kasteel vergt een andere aankleding en trouwkleding dan trouwen op het strand en feesten in een strandtent.

Stijl

Nog een onderscheid kun je maken door te kiezen voor een moderne, klassieke of vintage bruiloft.

Thema

Kies een thema dat bij jullie past, denk daarbij eens aan hobby’s of vakanties. Er kan ook gekozen worden voor een bepaald kleuren thema.

Stijl doorvoeren

Als jullie voor een bepaalde stijl of thema gekozen hebben dan is het belangrijk dat de gekozen stijl of het gekozen thema wordt doorgevoerd in alle onderdelen van de bruiloft. Zo wordt het niet rommelig en kom je tot een stijlvolle bruiloft. Hierbij kun je denken aan de huwelijksuitnodiging, kleding, aankleding/versiering, bloemen, bruidsboeket en bedankjes.

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord