Bruiloft inspiratie

Van de trouwdag wil je iets bijzonders maken, maar hoe pak je dat aan en waar moet je beginnen? Heel belangrijk is het om veel indrukken te krijgen van alles wat met trouwen te maken heeft.

Mogelijkheden inspiratie op doen voor de bruiloft

  • Dat kan via trouwbladen, trouwfoto’s van anderen, bruidsbeurzen en door heel veel foto’s en video’s te bekijken via internet. Deze kunnen gaan over bruidsboeketten, trouwkaarten, trouwpakken, bruidsjurken, trouwschoenen, trouwringen, trouwkapsels, bruidstaarten enz.
  • Praat met vrienden die al getrouwd zijn en laat hun vertellen over hun bruiloft. Wie weet brengt het jullie op ideeën.
  • Loop ook gewoon vrijblijvend winkels in en uit. Zo krijg je een beter beeld van wat er allemaal te koop is.
  • Denk na over kleurgebruik in diverse onderdelen. Misschien willen jullie een heel speciale trouwlocatie waardoor je meteen gebruik kunt maken van een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het strand, een mooi landhuis of misschien wel een kasteel.
  • Noteer dingen die jullie mooi vinden!
  • Mochten jullie echt vast lopen overweeg dan gebruik te maken van een weddingplanner. Zij/hij heeft over het algemeen al heel wat bruiloften meegemaakt.

Zorg dat je altijd een notitieblokje bij je hebt. Inspiratie of ideeën komen spontaan maar kunnen door de drukte ook snel weer vergeten worden!

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord