Onno Innemee

1e Binnenvestgracht 19 a
2312 BB Leiden
06 5466 6377

Contact via e-mail: ik@onnoinnemee.nl
Meer informatie op: www.trouwenmetonno.nl

Jullie trouwdag is een unieke belevenis. Als Cabaretier en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan ik deze gebeurtenis nog unieker maken. Al jaren treed ik op in theater en in het bedrijfsleven als gastspreker.

Ikzelf ben getrouwd in Maleisië twaalf jaar geleden en zou het zo weer overdoen. Een paar jaar geleden vroeg Mike Boddé mij, hem en zijn Ineke, te trouwen. Dat werd een bijzondere gelegenheid met veel lach en een emotionele onderlaag. Snel daarna werd ik door anderen gevraagd. Ik vind het een groot feest om mensen in de echt te verbinden en gelukkig vinden de echtparen dat ook. Geen clichématige huwelijksvoltrekking maar een intieme, romantische en humorvolle ceremonie met een lach en een traan.

HetHomohuwelijk.nl is de énige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord