Nieuws juni 2015

Geen homohuwelijk in Duitsland

De politieke leiding van de Duitse regeringspartij CDU heeft besloten dat er voorlopig geen homohuwelijk komt. Ook Angela Merkel laten weten niet voor de openstelling te zijn. "Dat er een onderscheid blijft bestaan tussen een huwelijk van man en vrouw en een samenlevingscontract tussen twee personen van het zelfde geslacht is geen discriminatie," verdedigde Merkel haar standpunt.

Oppositie Australiƫ wil homohuwelijk invoeren

De Australische oppositieleider Bill Shorten heeft bij het parlement een wetsvoorstel ingediend om het homohuwelijk mogelijk te maken. Hij wil dat het huwelijk in de wet niet meer wordt omschreven als een verbintenis van man en vrouw, maar als een verbintenis van twee mensen, meldt de Australische omroep ABC.

HetHomohuwelijk.nl is de Ć©nige homotrouwsite van Nederland! Een trouwportaal speciaal voor homo's en lesbische vrouwen die met elkaar willen trouwen. Met onze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en tips gericht op het homohuwelijk.

 
Over Het Homohuwelijk
Contact
Adverteren
Over ons
Disclaimer
Privacy

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Het Homohuwelijk.
Meer informatieAkkoord